Як заборонити перегляд свого профілю Вконтакте конкретного користувача

У цій докладної покрокової інструкції, з фотографіями, ми покажемо вам, як заборонити перегляд вашого профілю конкретного користувача. Ще цю процедуру іноді називають «бан користувача на вк». Скориставшись їй, ви з легкістю додасте неугодного вам користувача в чорний список (забанити користувача), тим самим заборонивши йому перегляд вашого профілю, відправку повідомлень, можливість ставити лайки, переглядати список друзів і т.д.

Додаємо в чорний список користувача в соціальній мережі Вконтакте

Відкрийте сторінку профілю Докучаєв вам користувача. Під основний фотографією, що представляє профіль і іменується аватаркой, є кнопка з трьома крапками – натисніть її.

В відобразиться меню виберіть пункт заблокувати .

Натиснувши її, користувачеві негайно буде заборонений доступ до вашої сторінці профілю.

Примітка: якщо цей користувач у вас в друзях, то цього пункту не буде. Щоб він з’явився, його попередньо необхідно видалити з друзів. Для цього натисніть на кнопку У Вас в друзях і в відобразиться меню виберіть пункт Прибрати з друзів.

У разі, якщо ви передумали і з’явилася необхідність зняти обмеження, то повторіть вищеописане дію і в випадаючому меню виберіть пункт розблокувати .

Якщо ж виникла необхідність перегляду чорного списку, в якому перераховані всі користувачі, що були додані в чорний список, то така можливість також є.

Перебуваючи на сайті Вконтакте, клікніть мишкою по меню, що знаходиться в правому верхньому куті. В відобразиться меню слід установити налаштування.

На отобразившейся сторінці клікніть по пункту Чорний список. В результаті відкриється чорний список, в якому будуть перераховані всі користувачі, які не мають доступу до вашої сторінці.

У разі необхідності ви можете швидко видалити конкретного користувача з цього списку. Для цього натисніть по посиланню видалити зі списку навпроти нього.

Ссылка на основную публикацию