Як в Інстаграме приховати фото від певної людини | Чи можна приховати фото в Інстаграме

Іноді хочеться поділитися фотографією або відеозаписом тільки з певними друзями, всім фоловерів і решті аудиторії ИНСТА показувати певні публікації бажання немає. У цьому матеріалі ми розповімо, як в Інстаграме приховати фото. Всі дії будуть виконуватися в офіційному додатку для соціальної мережі Instagram.

Розробники не надають можливості приховати опублікований знімок від певних користувачів. Нам пропонують інші зручні варіанти:

  • Особисті повідомлення. Не так давно в ИНСТА з’явилася функція Direct – аналог особистих повідомлень в інших соціальних мережах, таким чином ви можете відправити фото певного передплатнику або одному.
  • Закритий профіль. Змініть статус аккаунта на закритий, щоб доступ до ваших матеріалів був тільки у схвалених людей. Ви вирішуєте, хто може підписатися на сторінку.

Ми розберемо обидва способи, вам залишиться визначитися з вибором. Налаштування приватності присутні у всіх клієнтів. Інструкція буде описана на прикладі ИНСТА в операційній системі Android. Якщо ви використовуєте гаджети від Apple або пристрої, що працюють на платформі Windows Phone, сміливо слідуйте керівництву.

Як в Інстаграмме приховати фото від передплатника

Для початку розберемося з Direct:

  1. Відкривайте додаток Instagram і вводите дані для входу в обліковий запис.
  2. У верхній частині екрану присутній дві основні кнопки – «Камера» і «Direct», який ми позначили на скріншоті нижче.
  3. Система запропонує вибрати користувачів, які отримають фотографію або відеозапис. ВАЖЛИВО! Вибрати можна до 15 одержувачів. У Instagram є багато дивних обмежень, наприклад, тривалість ефіру не повинна перевищувати 60 хвилин.
  4. Коли передплатники обрані, з’явиться вікно повідомлення, як в соціальній мережі Вконтакте або Facebook.
  5. Якщо ви хочете просто скинути зображення, натисніть на іконку камери.
  6. Ви можете зробити фото або вибрати з галереї зображення, зроблене за останні 24 години. Залишилося натиснути кнопку «Готово», і одержувач побачить повідомлення.

Direct дозволив зробити з інстр повноцінну соцмережу для спілкування, раніше соцмережа була зав’язана тільки на фотографіях і відео. Тепер не обов’язково публікувати матеріали в стрічці, ви зможете поділитися цікавими знімками тільки з певними людьми.

Як приховати фотки в Інстаграме

Другий варіант є більш радикальним. Ми повністю закриємо профіль від сторонніх користувачів. Ваші матеріали зможуть переглядати тільки передплатники, для інших людей сторінка буде закритою. Особливість такого статусу полягає у виборі – додавати людини в фоловери або відхиляти його пропозицію. На жаль, від деяких передплатників або певної людини приховати публікації не вийде.

Щоб активувати закритий аккаунт, необхідно виконати наступні дії:

  • Заходимо в свій профіль, подорожуємо у основне вікно, зазначене на зображенні.
  • Натискаємо на кнопку параметрів, виконану у вигляді трьох точок.
  • У меню, прокручуючи екран сторінку до розділу «Аккаунт».
  • Тут присутня функція «Закритий профіль».
  • Перемістіть бігунок, щоб активувати новий статус.
  • Instagram поцікавиться, чи точно ви хочете змінити налаштування приватності.
  • Підтвердіть дію для завершення. Готово!

Як приховати фото в Інстаграме від 1 людини і чи можна це зробити? На даний момент такої функції в соціальній мережі немає, можливо в наступних оновленнях ситуація зміниться. Слідкуйте за нашими новими статтями, ми будемо тримати в курсі змін в ИНСТА і інших соцмережах.

Ссылка на основную публикацию