Як подивитися в Інстаграме чорний список через комп’ютер: як виглядає | Як в Інстаграме додати людини в чорний список

Вам нададуть користувач в повідомленнях або залишає неприйнятні коментарі? Заблокуйте його, тоді він не зможе більше переглядати ваш профіль і взаємодіяти з ним. Вивчивши цей матеріал, читач дізнається, як подивитися в Інстаграме чорний список, додати або видалити звідти певну людину. Прості покрокові інструкції і допоміжні скріншоти значно спростять задачу.

Функція блокування спрощує життя користувачам соціальних мереж. Ми не зобов’язані спілкуватися з людьми, які нам не подобаються або намагаються зіпсувати настрій. Причини зміни можуть бути різні, але про «чорному списку» повинен знати кожна людина, що проводить час в Instagram. Блокування доступна в Facebook, VK і Одноклассниках. Розібравшись з інстр, ви зможете застосувати знання і на інших сайтах.

Як додати в чорний список в Інстаграме

Важливо! Соцмережа Instagram орієнтована на мобільні пристрої – планшети і смартфони.

Налаштовувати свій профіль, додавати нові фотографії і відеозаписи ви зможете тільки за допомогою мобільного додатку. На комп’ютері в браузері працювати з блокуваннями не вийде.

Інструкція по додаванню підійде для власників сучасних гаджетів. Додаток доступний для операційних систем Android, iOS і Place Market. Програма завантажена і встановлена? Відкриваємо її, авторізуемся і переходимо до дій:

  • Насамперед відкриваємо профіль людини, якого необхідно заблокувати. Зробити це можна через приватні повідомлення, де ви розмовляли з цим користувачем. Можливо, він присутній в передплатників. Також можете скористатися пошуковим рядком – вбиваємо нікнейм або ім’я і відкриваємо потрібний профіль.
  • На сторінці необхідно натиснути на кнопку, розташовану в правому верхньому кутку – вона відзначена на скріншоті. Якщо ви власник смартфона або планшета з операційною системою Android, то кнопка буде виглядати як три вертикальних точки.
  • У контекстному меню необхідно тапнуть по кнопці «Заблокувати». Якщо ви користуєтеся версією англійською мовою, натисніть на напис «Block». Система запросить підтвердження цієї дії, погоджуємося і натискаємо кнопку «Так».

Готово, неугодний користувач поміщений в Інстаграм чорний список. Доступ до фотографій і репортажам, розміщеним на ваш обліковий запис, для заблокованого користувача буде закритий. Зрозуміло, він не зможе коментувати пости і навіть ставити «Мені подобається» під знімками або відео. Надалі при наборі вашого імені в пошуковій рядку не буде результатів для людини, що потрапила в «чорний список». Ви зможете як і раніше переглядати профіль цього користувача, коментувати пости і ставити лайки.

Як бачите, процедура виконується за хвилину, важливо знати розташування заповітної кнопки. Де знаходиться чорний список і як занести туди користувача, ми розібралися. Залишилося розібрати не менш важливе питання – розблокування. На форумах і в самому Instagram часто зустрічаються питання, пов’язані з видаленням певної персони з «чорного списку».

Інстаграм як подивитися чорний список

Повернути колишній статус можна двома способами: відкрити список і видалити звідти профіль або перейти на сторінку заблокованого людини. Розберемо спочатку перший варіант:

  1. Відкриваємо головну сторінку Instagram, де показаний ваш аватар, передплатники, фото. У верхньому кутку є іконка з зображенням шестерні – Параметри. Заходимо в цей розділ.
  2. У контекстному меню слід вибрати пункт «Блокування користувачів» або «Blocked users» в англійській версії додатка.
  3. Перед вами відкриється список людей, занесених в «чорний список». Натисніть на потрібний профіль, а потім тапніте по кнопці «Видалити з чорного списку».

Готово, щоб скористатися другим способом, відкрийте сторінку Instagram користувача, якого ви заблокували. У верхньому куті натисніть на кнопку з трикрапкою, як в першій інструкції. Залишилося вибрати дію «Розблокувати».

Як додати в чорний список в Інстаграмме

Ще одне важливе питання: як дізнатися, чи є моя сторінка в чорному списку. Доданий в «ігнор» користувач бачитиме на вашій сторінці порожній екран з написом «немає публікацій». Потрібно перевірити, власник аккаунта видалив всі матеріали або вас заблокували. Відкрийте передплатників і подивіться, значить ви в фоловерів або вас там немає. Заблокований людина автоматично видаляється з передплатників. Якщо ви продовжуєте фолів певний профіль і бачите напис «немає публікацій», значить власник сторінки стер все фото і відео.

Як подивитися чорний список в Інстаграме через комп’ютер розповісти ми не зможемо, тому що адміністрація соціальної мережі такої функції не надає. Всі дії виконуються тільки через мобільний додаток. Робіть спілкування в Instagram приємним і видаляйте людей, які несуть негатив.

Ссылка на основную публикацию